Internasjonale DJs

vengaboys
HIT ALERT: «Boom Boom Boom»

Vengaboys er uten tvil en av verdens største party acts. Siden de startet på slutten av 90-tallet har de solgt mer enn 20 million plater, turnert mer eller mindre sammenhengende i over et tiår, og opptrer jevnlig som headlinere på de største og mest kjente klubbene i London, New York og Ibiza. Med flere 1.plasser over hele verden står hitene i kø; We’re Going To Ibiza, Boom Boom Boom, We Like To Party, Shalala Lala og mange flere. Vengaboys har spilt på flere av Norges største festivaler og konserter de siste årene, og med fulle hus og topp stemning skjønner vi godt at flere arrangører velger å invitere dem tilbake år etter år.

dr-bombay
HIT ALERT: «Calcutta (Taxi Taxi Taxi)»

I 1998 tok Dr bombay Norge med storm med landeplagen Calcutta (Taxi Taxi Taxi) – en låt og video så godt gjennomført at de fleste nordmenn trodde at svensken faktisk var indisk(!). Den “indiske taxisjåføren” slapp deretter debutalbumet Rice & Curry fullpakket med frekke hits som Rise & Curry, S.O.S og Girlie Girlie. Albumet ble det mestselgende i Sverige dette året med med trippel platina. Suksessen fortsatte over hele Europa og til Asia der Dr. Bombay turnerte i 4 år sammenhengende. Til dags dato har han solgt godt over 1 million plater og byr på et energisk show med alle de store hitene!

dj-sash
HIT ALERT: «Ecuador»

DJ Sash slo gjennom på midten av 90-tallet og har skapt seg en karriere av å gi ut låter på flest mulige språk. Blant hans største hits har vi låter som Encore Une Fois på fransk, Adelante og Ecuador på spansk, La Primavera på italiensk, Stay og Mysterious Times på engelsk, i tillegg finnes låter på dansk, swahili og japansk. Han har samarbeidet tett med artister som Dr Alban, Sarah Brightman og Boy George. Denne oppskriften har blitt en suksess og har resultert i over 22 millioner solgte album. DJ Sash funker på alt fra nattklubber til store festivaler.

e-type
HIT ALERT: «Here I Go Again»

Svensken med det fengende artistnavnet E-Type som slo gjennom i 1991 og ble Sveriges største dance artist på 90-tallet. I 2011 deltok E-Type i det velkjente TV-konseptet “Hver Gang Vi Møtes” i Sverige og har igjen oppnådd A-kjendis status i hjemlandet. Dårlig gjorde han det heller ikke i Norge hvor han solgte over 150 000 album og singler. De påfølgende årene slapp E-type 7 album hvorav 4 album gikk til topps på den norske albumlisten. De største hitene her til lands er nok Angels Crying, Here We Go Again, Princess Of Egypt og Hold Your Horses, fire monsterhits som hyppig spilles på dansegulvet den dag i dag

snap
HIT ALERT: «Rhythm Is a Dancer»

Det Tysk/Amerikanske prosjektet Snap! er for mange kanskje selve definisjonen på dancemusikken, og har med sin unike kombinasjon av Hip Hop og Dance levert nok hits til å fylle opp 2 samlealbum alene. Med klassikere som Rhythm Is A Dancer og The Power har bandet regjert hitlistene gjennom hele 90-tallet og solgt millioner av album og singler.

eiffel-65
HIT ALERT: «Blue (Da Ba Dee)»

Italienske Eiffel 65 står med låta Blue (Da Ba Dee) bak en av de kanskje mest markante hitlåtene fra 90-tallet. Navnet Eiffel ble valgt tilfeldig via et data program, mens 65 var en del av et telefonnummer som ble skrevet på bandets første demo. Med albumet Europop fulgte hitsingler som Too Much Heaven og Move Your Body.

haddaway
HIT ALERT: «What Is Love»

Haddaway ble verdenskjent da han slapp What Is Love i 1993. Singelen er en av de mestselgende singlene fra 90-tallet. Også singelen Life gjorde det bra her til lands, og til sammen lå de 40 uker på VG-lista. What Is Love vil alltid være en av verdens mest kjente hiter og folk i alle aldre kjenner den. Haddaway turnerer over hele verden, og har flere ganger tatt turen innom Norge.

scooter
HIT ALERT: «How Much Is The Fish»

Med 10 album og 10 singler bak seg på den Norske V- lista er tyske Scooter utvilsomt kongene av Techno og Dance. Med sin karismatiske frontfigur H.P. Baxxter har dette bandet dominert hitlistene gjennom snart 25 år med låter som Nessaja, Ramp, How Much Is The FishHyper Hyper, Move Your Ass, Faster Harder ScooterWeekend og Fire. Scooter er et av få band innenfor sin sjanger som gjør utsolgte stadionkonserter over hele Europa, og byr på et sinnssykt show fullpakket med hits og pyroteknikk.

gunther
HIT ALERT: «The Ding Dong Song»

Den Svenske artisten Günther føk inn på hitlistene i 2004 med sin sarkastiske hitlåt The Ding Dong Song. Låta ble en kjempehit i store deler av Europa, og i Norge lå den hele 11 uker på VG lista Topp 20. Senere slapp Günther også duet med Samantha Fox der han covret hennes giganthit fra 80 tallet, Touch Me. Günther har blant annet turnert i USA, og bare barten alene er verd en kveld med denne Svenske kjekkasen.

inner-circle
HIT ALERT: «Sweat (A La La La La Long)»

Jamaicanske Inner Circle ble dannet allerede på slutten av 60 tallet, men det var først på slutten av 80 tallet at de virkelig slo igjennom med låta Bad Boys. Låta som ble brukt som kjenningsmelodi i TV serien av samme navn lå hele 18 uker på VG lista i 1991, hvorav 3 uker på første plass. Senere har bandet hatt flere nummer 1 hits, og med låter som Da Bombog Sweat (A La La La La Long) har de etablert seg som et av de aller største reggaebandene gjennom historien.

captain-jack
HIT ALERT: «Captain Jack»

Captain Jack er artisten i US Army uniform som er aller mest kjent for sangen som bærer samme navn som artisten selv. I tillegg til låta Captain Jack var også Mission innom VG-lista i en lang periode på 90-tallet. Artisten har solgt flere millioner singler og turnet mer eller mindre sammenhengende fra 90-tallet og frem til i dag. Det står det respekt av.

daze
HIT ALERT: «Superhero Lover»

Danske Daze gjorde stor lykke i Norge med låtene Superhero Lover, Tamogotchi og Together Forever i 1998. I 1997 mottok gruppen dessuten Grammy for Best Dance Album, låten Superhero ble nominert til Danish hit of the year, og albumet Super Heroes solgte til dobbelt platinum. Daze er kjent som et forrykende live band som gir alt på scenen, og i 2012 har de gjort et kjempecomeback i Norge som medvirkende på 2 utsolgte show med Morten Ramm i Oslo Spektrum i tillegg til We Love The 90s i et utsolgt Telenor Arena.

hit-n-hide
HIT ALERT: «Space Invaders»

Alle med et pophjerte kan vel nynne med til Space Invaders fra 1998? Den danske duoen bestående av Christina Andersen og Morgan Jalsing stod sammen med band som Aqua, Daze og Toy Box bak en boom med dansk tyggegummi pop på slutten av 90-tallet

la-cream
HIT ALERT: «Free»

Eurodance gruppen med Tess Mattisson som frontfigur var aktiv mellom 1998-2000 der hun sammen med Freddie Högblad og Ari Lehtonen, to av Sveriges mest suksessfulle produsenter, lagde flere store hitlåter som Chateau d’ Amour, You, Say Goodbye og Free. You solgte til gull i Norge og Tess var hyppig på turné her til lands. Nå gjør La Cream comeback og vi er sikre på at hun igjen kommer til å bli tatt varmt i mot i Norge!

whigfield
HIT ALERT: «Saturday Night»

Danske Sannie Carlson ble verdenskjent som Whigfield. I midten av 90-tallet slo hun igjennom med Saturday Night og fulgte opp med gigantiske hits som Sexy Eyes, Close To You og hennes velkjente cover av Last Christmas som fremdeles er hot ved alle verdens julebord. Hun ble en forgjenger for de skandinaviske eurodance-artistene som kom på slutten av 90-tallet, og har oppnådd kultstatus over hele Europa og ikke minst Norge.

ace-of-base
HIT ALERT: «The Sign»

Danske Sannie Carlson ble verdenskjent som Whigfield. I midten av 90-tallet slo hun igjennom med Saturday Night og fulgte opp med gigantiske hits som Sexy Eyes, Close To You og hennes velkjente cover av Last Christmas som fremdeles er hot ved alle verdens julebord. Hun ble en forgjenger for de skandinaviske eurodance-artistene som kom på slutten av 90-tallet, og har oppnådd kultstatus over hele Europa og ikke minst Norge.

reset
HIT ALERT: «Blue / Mirror Mirror»

De to mest suksessrike nordiske dance gruppene fra 90-tallet har slått seg sammen! Sammen turnerer de med flere av de største og mest kjente hitene fra 90-tallet, bl.a. Calling You, Blue og Get Me av Reset, samt Mirror Mirror og Come ’n Get Me av Solid Base. I tillegg fremfører de en medley av andre gigantiske hits fra 90-tallet. Dette er med andre ord en “grade tour down memory lane” for de fleste som vokste opp på 90-tallet, som garanterer god stemning!

Du kan lese mer om disse dj’ene på deres respektive hjemmesider. Ønsker du og booke noe av disse, send oss en e-post eller ring oss så skal vi sjekke tilgjengelighet og pris for deg!

2manydjs (BE)

Lucia P (BR)

Armand van Helden (US)

Martin Solveig (F)

Axwell (S)

Miguel Migs (US)

Benny Benassi (IT)

Minstry of Sound (UK)

Bob Sinclar (F)

Mr. Oizo (F) (Ed Banger)

Charlys Angelz (UK)

Nicky Siano (US)

David Guetta (F)

Niki Belucci (HU)

David Morales (US)

Paul Oakenfold (UK)

Dimitri from Paris (F)

Paul Wilkins (UK)

DJ Cliffy (UK)

Pete Tong (UK)

DJ Feadz (F) (Ed Banger)

Sander Kleinenberg (DE)

DJ Mehdi (F) (Ed Banger)

Sandy Rivera (US)

DJ Spiller (IT)

Seamus Haji (UK)

DJ Yellow (F)

Shapeshifters (UK)

Etiennde de Crecy (F)

Soul System (AUS)

Fedde le Grand (NL)

Spiritual South (UK)

Gilles Peterson (UK)

Steve Angello (S)

Stonebridge (S)

Hernan Cattaneo (ARG)

The Glimmers (BE)

Joey Negro (UK)

Tom de Neef (NL)

Justice (F) (Ed Banger)

Tom Novy (DE)

Kerri Chandler (US)